Mindig is érdekelt a festészet?

Itt az alkalom, hogy fess valami szépet!

Feltárjuk a benned rejlő művészt!

 

Mi az a Festő Party Stúdió?

Nem más, mint az a műhely, ahol olyan emberek engedik szabadon a bennük rejlő festőt mint Te. Nem kell sem képzőművésznek, sem zseninek lenned ahhoz, hogy egy gyönyörű festményt vihess haza. Na de nem akármilyen festményt, mert ezen a festményen bizony a Te aláírásod lesz olvasható! Kezdőként is bátran felkereshetsz minket, ugyanis magasan képezett  instruktoraink az első festékpöttytől az utolsó ecsetvonásig melletted lesznek.

Hogyan jelentkezhetsz?

1

Első lépés

Kattints az „Események” menüpontra, és válaszd ki a számodra szimpatikus festményt és időpontot.

2

Második lépés

Ha megtaláltad a neked tetsző festményt, kattints az eseményre majd kattints a Regisztrációra, vagy görgess le. Alul látni fogod a Foglalás részt. Add meg hány darab jegyet szeretnél vásárolni, majd kattints a zöld színű, Következő c. gombra.

3

Harmadik lépés

Add meg a neved és az e-mail címed. (Ha több jegyet vásárolsz, akkor a többiek nevét és címét is.) Ha minden megvan, kattints a Következő gombra, majd a Foglalás gombra. Kapni fogsz a megadott címre egy levelet, amiben találsz egy bankszámlaszámot.

4

Negyedik lépés

A kapott bankszámlaszámra utald el a teljes összeg felét előlegként. Ha ez megvan, várunk sok szeretettel a Festő Party Stúdióba. (Itt kell majd helyben kifizetned az összeg másik felét.) Ilyen egyszerű! Ha kérdésed van, hívj minket! :)

Amit biztosítunk:

  • Vászon
  • Ecset
  • Festék
  • Képzett instruktor
  • Jókedv :)

Fontos tudnivalók!

Ha nincs már hely a kiszemelt programra ne aggódj! Lemondás estén elsőbbséget élvezel és értesítünk a program előtt. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy várólistára tehessünk!

Kérjük érkezz 20 perccel a program előtt, hogy mindenki el tudja foglalni a neki megfelelő helyet és pontosan tudjunk kezdeni. Együttműködésed előre is nagyon köszönjük!

A létszám maximum 12 fő egy-egy programon. A festmény 50×40-es feszített vászonra, akril festékkel készül. Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk! Nem kell hoznod magaddal semmit.

Eseménynaptár

Várunk sok-sok szeretettel a soron következő festésen!

Tovább közös Esemény
28 április 2024
  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc